BINNENDEUREN

Schrijnwerkerij VAN EEPOEL vervaardigt - in eigen atelier en met ervaren vakmannen - binnendeuren naar wens: we werken op maat en natuurlijk met de gekende standaardmaten. U bepaalt de hoogte (201,5 cm, 211,5 cm, 231,5 cm,…) en kiest de breedte ( 63, 68, 73, 78 of 83 cm). Elke binnendeur van uw keuze is mogelijk! Kom eens kijken in onze toonzaal, waar u steeds een beeld krijgt van ruim 60 deuren in alle mogelijke uitvoeringen, houtsoorten, stijlen en vormen.

Denkt u aan een schilderdeur (volspaan of tubespaan) vlak of met design? Of wenst u een eiken deur, massief of in fineer, met horizontale of verticale nerfstructuur, met 1, 2 of 3 panelen? Of kiest u voor een houten deur met glas? Dat kan volledig, met één grote ruit, of met verdeling in het aantal ruitjes van uw keuze. Gaat u voor transparant glas, mat glas of gezuurd glas? Of houdt u meer van een blokdeur, waar de deur en het massief blokkader in een vlak afgewerkt worden, met zichtbare scharnieren of met onzichtbare scharnieren? Werkelijk alles is mogelijk bij VAN EEPOEL H.


AFWERKING: we werken de deuren af zoals u dat wenst. Ze blijven onbehandeld of in een grondlaag gezet of kleurloos vernist. Zowel de deurlijst (chambrant), als de deurkas en het deurblad worden naar keuze behandeld, voor de plaatsing. Het deurgeheel tweemaal vernissen of lakken in een RAL-kleur naar keuze gebeurt dan weer meestal na de plaatsing, voor optimale kwaliteit en afwerking.

DEURBESLAG: waar voorzien plaatsen we een Litto slot. Bij scharnieren en deurkrukken hebt u de keuze uit RVS (roestvrij staal of inox: type old silver, zwart of roestig) of gewoon staal. U kan kiezen uit meer dan 100 modellen in onze toonzaal. Uw binnendeur wordt op deze manier nog aantrekkelijker.


WERKWIJZE: het meest verhelderend om de keuze voor uw binnendeur te maken, is een bezoek aan onze toonzaal om de stijl, beslag, houtsoort en kleur naar wens te bepalen. U heeft geen plan nodig. Meteen maakt VAN EEPOEL u dan een passende offerte. Bij akkoord maken we een afspraak en komen we bij u ter plaatse opmeting doen. Mogelijk voorbereidende werken krijgen de nodige aandacht. Vervolgens wordt in ons atelier uw nieuwe binnendeur vervaardigd en ingekast. Bij VAN EEPOEL worden de draairichting van de deur en de stand van lichtschakelaar of stopcontact op elkaar afgestemd! Onze schrijnwerkers hebben aandacht voor gebruiksgemak, duurzaamheid, kwaliteit en klantentevredenheid. Subsidies voor deuren zijn er niet. De levertermijn bedraagt 4 à 6 weken.

Maak een afspraak voor een verhelderend gesprek en een vrijblijvende offerte volgens uw wensen.

Vraag offerte aan

BINNENDEUREN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x