TRAPPEN

Schrijnwerkerij VAN EEPOEL vervaardigt - in eigen atelier en met ervaren vakmannen - alle trappen steeds op maat. Elke trap van uw keuze is mogelijk! Kom eens kijken in onze toonzaal, waar u steeds een beeld krijgt van een tiental trappen in alle mogelijke uitvoeringen, houtsoorten, stijlen en vormen.

Denkt u aan een rechte trap, een trap met een kwartslag of met twee kwartslagen, een open trap, een gesloten trap met tegentreden, al dan niet met een zijwand of zelfs met een extra bergruimte, mooi weggewerkt achter een deur in dezelfde stijl? Alles is mogelijk bij VAN EEPOEL H.

EXTRA TROEF: we bekleden ook uw BETONNEN trap met houten treden, zodat u het gewenste effect voor uw vernieuwde trap bekomt. Deze trappen zijn mogelijk met overstekende treden, in Z-vorm of rechte vorm, met rechte bloktreden. Uw betonnen trap verandert in een mooie houten trap!


HOUTSOORTEN: Of u nu kiest voor een klassieke, cottage, landelijke trap of voor een moderne trap, steeds verrassen we u met de mooiste ontwerpen, zoals door u gewenst. We werken met eik, beuk, Rubberwood, WengĂ©, grenen, esdoorn of volgens uw specificaties. Meestal zijn de treden 35 mm dik (6/4) of 40 mm (8/4) omdat dit de gebruikelijke dikte is voor een trede van een duurzame trap.

WERKWIJZE: het meest verhelderend om de keuze voor uw trap te bepalen, is een bezoek aan onze toonzaal om de vorm, stijl, houtsoort en kleur naar wens te bepalen. U brengt - indien mogelijk - het plan mee van uw architect. Op basis daarvan maakt VAN EEPOEL u dan een passende offerte. Bij akkoord maken we een afspraak en komen we bij u ter plaatse opmeting doen. Ook voorbereidende werken krijgen de nodige aandacht. Vervolgens wordt in ons atelier uw nieuwe trap vervaardigd, van boomstam tot plaatsingsklare trap! Nog voor de plaatsing krijgt uw trap een eerste beschermlaag. Na de plaatsing volgen dan nog een tweede en een derde beschermlaag (lak of vernis) als afwerking. Subsidies voor trappen bestaan vandaag niet. U mag rekenen op een levertermijn van +/- 2 maanden.

Maak een afspraak voor een verhelderend gesprek en een vrijblijvende offerte volgens uw wensen.

Vraag offerte aan


TRAPPEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x